Äntligen

2011-05-31 @ 21:56:32



Nu är jag äntligen hemma. Vet ni hur skönt det ska bli att slänga sig i sin egen soffa med mjukiskläder och bara glo på tv? Väldigt skönt..
Jag slängde ihop äggröra med bacon och det var flera år sedan jag åt det men nu ska det göras varje söndags morgon!

Förresten så har jag fått världens blåsa på överläppen. Smarta jag tog gaffeln när den legat mot stekpannan och jag fick en blåsa direkt. Jaja jag mår bra iallafall och det är huvudsaken.
Nu ska jag ta på mig pyjamas och titta på tv

GRATTIS!

2011-05-31 @ 13:24:46

Grattis mamma!
Idag är det mammas dag och jag är inte hemma :(

Rånad

2011-05-30 @ 12:59:13

Ja denna helg kommer jag inte att göra om. Man hann med mycket tycker jag

*Handla kläder
*Äta/dricka gott
*Skratta så man kissade på sig
*Bli rånad
*Sitta på banken och försöka lösa allt
*Gråta
*Få panik/ångest

Jag tackar för denna helg men nu vill jag hem. Ser ut som att vi måste stanna ytterligare några dagar men vi jobbar på som fasen nu. Jag höll i kursen igår och hur tror ni att det gick? Kanoners!

--

2011-05-27 @ 21:34:03



Blommor uppskattas alltid, eller hur?
Jaja, jag tänkte uppdatera er lite. Vi sitter just nu och äter lite kex och dricker gott.
Ikväll blir det dans!
Imorgon ska vi upp runt 08.00 så det får inte bli allt för mycket och allt för sent. Jag är iofs van men jag tänker på de andra..slöfockar är vad de är;)

Jag såg precis att jag hade ett missat samtal hemifrån, bäst att ringa upp de.
Vi hörs i helgen!

Ahh!

2011-05-27 @ 13:22:07

Fick precis veta att JAG ska hålla i kursen imorgon!
Peppa,peppa,peppa!

Finaste bilden

2011-05-27 @ 13:05:36





Här bjuder jag på den absolut finaste bilden jag har på mig själv..Nej det är kul att man bjuder på sig själv. Är man trött så får man se ut sådär ;) Jajjamensan!
Så- vad händer här? Det går segt. Väldigt segt..
Man var uppe sent inatt och klockan 6 skulle man upp.

Vi ska snart köpa kläder tills ikväll då det blir utgång!
Jag ska försöka leta efter present till mammsen. Kanske köper till pappa med eftersom att han också fyller snart.

blablabla

2011-05-26 @ 15:10:04





Jag har precis packat klart och nu ska jag iväg på lite ärenden innan jag åker.
Jag vill bara säga att jag tycker om er läsare väldigt mycket. Känns väldigt skönt att ha er. Får bolla med er mer i helgen när jag är borta. Här kommer en himla massa pussar till er.
Ha det så bra så hörs vi ikväll!

Avslappning

2011-05-25 @ 17:31:58



Jag och syster hann åka till sjön och slappna av lite. Det blåste dock för mycket så vi bestämde oss för att åka tillbaka när vädret var bättre så vi kunde grilla:) Det är ett perfekt ställe, man är helt själv.

På tal om något annat, jag åker till Sthlm imorgon kväll för att ha en kurs tills på tisdag. Jag hade helt glömt bort det och idag ringde jobbet för att kolla om jag fortfarande skulle komma. En stor almenacka är inhandlad och den kommer jag att använda flitigt!

Förhoppningsvis kommer jag hem tidigare. På söndag är det mors dag och på tisdag fyller mamma så jag skulle vilja vara hemma då.
Får snoka efter en present till henne där borta.

Nu sitter jag och jobbar men pojken som jag jobbar med sover äntligen. Snart ska jag hem och då ska jag sova kan jag tala om!
See ya!

Nu är det så att tiden som inläggen publiceras stämmer inte

Nattmössan?

2011-05-25 @ 11:25:19



Okej nu vet jag inte varför bilden blev miniatyr men jag orkar inte byta.
Inatt somnade jag kvart över sex och skulle upp halv 8. Jag är lika glad för det!

Jag är precis hemkommen från mötet som gick väldigt bra måste jag säga. Jag hade möte med tidningen för att se hur vi kunde gå vidare:)
Jaha vad står på listan idag då?

#Sova en timme
#Möta upp syster
#Åka och betala fakturor
#Storhandla
#Laga mat och städa lite
#Åka till personliga assistent jobbet
#Sent ikväll får jag äntligen sova ut..hoppas jag..

Pusta ut!

2011-05-23 @ 14:27:47



Säg goddag då!
Min artikel är klar och jag skickade precis in den, skönt!
Vet ni vad jag brukar göra ibland? Ego...
När jag känner mig extra glad eller om jag känner mig ganska ledsen så brukar jag ta ett kort på mig sälv och sen brukar jag titta in i mina ögon för att se hur jag egentligen mår. Ganska bra tips faktiskt!

Tittar man i spegeln så ser man egentligen det man vill se, tittar någon annan på en så ser den personen mycket bättre. Därför jag tar jag bilder.
Så..idag tog jag en bild. Jag rynkar lite på ögonbrynen men kolla ögonen, det ser ut som att jag skulle kunna börja gråta. Varför ser då mina ögon så ledsna ut när jag inte känner mig ledsen? Min förbannade kropp lurar mig.
Men idag mår jag inte dåligt så nu släpper vi det. Jag ska duscha nu och sen beger jag mig. Ska se om min syster har tid med mig en stund.

Ha en trevlig dag så hörs vi!

Svar på tal:)

2011-05-23 @ 01:48:44


Lena om Tankarna:
Lärarna gör mer än vad ni ens kan tänka och ni ungdomar vill ha allt på ett silverfat

22 Maj, 20:43
Denna kommentar läste jag nu. Jag tror bestämt att denna person är en lärare som ansåg min text vara förolämpande. Jag vet inte vad du anser om mig och andra ungdomar men som jag skrev: Jag vet att lärare gör mer än undervisa. Det handlar väl inte överhuvudtaget om att vi vill ha allt serverat?

Jag vet inte om du har läst mina tidigare inlägg men jag ligger inte hemma på soffan och dricker cola varje dag. Jag jobbar och sliter för att jag vill bli framgångsrik, tjäna egna pengar och bli ekonomiskt oeberoende. Jag har aldrig fått något på ett silverfat- vore trevligt någon gång- jag har jobbat mig till dessa jobb och till pengarna jag tjänar idag.
Jag håller med dig om att många ungdomar är allt för bortskämda men du behöver inte ta ut det på alla:)

Många ungdomar vill visa vad de går för, det är vi som ska ta över efter er! Varför inte samarbeta istället? Vi vill visa vad vi går för, varför inte ihop?
Var inte bitter- det löser inga problem

Tankarna

2011-05-22 @ 17:35:04


Ursäkta bilden men jag försöker dansa och bilden togs väl ganska fint?;) Hela jag var halvklar- mycket bra!


Jag har haft en okej helg faktiskt. Blev inga redbull med vodka för jag tror jag blev matförgiftad och blev sängliggandes. Jag har däremot haft mycket tid till att tänka, positivt och negativt.

Jobbet- Det är inte värt att jobba så mycket att man inte har tid att träffa familj och vänner eller att jobba så mycket att man får magsår.

Vården- Vad betalar vi skatt för egentligen? Jag vill att vården ska bli bättre! Vi får läsa i tidningar att människor dör för att vissa människor inte ger de den hjälpen de behöver. Det är sorgligt- patetiskt.

Lärare- Hoppsan, nu lär jag få höra men jag läste att lärare vill ha mer betalt för det de gör. De tjänar 26-28 tusen men vill ha mer. Nöj er för sjuttsingen! De som jobbar inom äldreomsorgen har inte ens så mycket och vet ni ens vad de gör för jobb? Orättvist är vad det är. Istället kan man sänka lönen för de som ska ha mindre och de individuella ska ha högre. Jag kan säga såhär- jag har haft två bra lärare genom mina år. Nej jag förstår också att det jag skrev nyss inte skulle funka men fick jag bestämma skulle inte alla som tjäna 28000 nu tjäna så mycket. Lärare har en stor del i våra liv och i era barns liv men om ni bara visste hur vissa lärare är och hur de lär ut. jag vet också att en lärare inte bara lär ut men de ska också rätta prov, skriva prov m.m men tänk utanför banan också. Jag tycker att 26-28000 är bra för att vara lärare men ni kanske vill tjäna 40000 som en läkare?
Nu har jag svamlat lite om detta med..

Undergång- Jorden ska gå under..blablabla..detta har vi hört varje år nu. Ja, vi behandlar inte vår värld bra. Vi skräpar ner och det kommer tecken på tecken utan att vi gör något. Sluta tjata om att jorden går under om 10372 dagar och gör något åt det ihop istället.

Sommaren- Jag älskar sommaren, jag älskar att göra iordning en picknickkorg och cykla ut till sjön. Sätta sig med sin partner och prata, spela spel, njuta och äta. Jag älskar att man får ha mindre på sig utan att frysa. Älskar att man äter mer frukt på sommaren. Gott!

Bröllop- Jag vill gifta mig. Jag vill gå i gången, titta på alla människor, stanna till, titta runt och få lite av panik sen vill jag att min man lägger handen i min. Ingenting spelar någon roll, det är bara vi två i hela världen. Jag vill känna den tryggheten!

Impulsiv?

2011-05-22 @ 02:28:01

Mina damer på mina herrar!
De som känner mig vet att jag kan vara ganska impulsiv och jag är verkligen tjejen som kommer på saker i sista minuten och händer det inte direkt så blir jag sur! Jag erkänner..Men detta tar nog priset..



Nu ska jag flytta till ett radhus med altan! Godnatt med er

Strul

2011-05-20 @ 17:17:26

Det har varit lite strul med bloggen, har inte kommit in som jag ska men nu så.
Vad händer? Själv sitter jag på jobbet i några timmar och sen blir det en promenad hem. Nej-idag blir det inge festande men imorgon blir det redbull och vodka!

Nu till jobbet- jag jobbar ju då som personlig assistent och alla jobb har nog negativa och positiva sidor.
Men något av är det värsta inom personlig assistent, iallafall för min del, är att jobba med någon man inte trivs med och att man ser hur någon beter sig mot brukaren.
Man får helt enkelt strunta i personen man jobbar med för den man jobbar med egentligen är brukaren. Är personalen strulig så ta det med chefen eller personen själv. Det gör jag och det funkar....utmärkt(?)...

jaja på tisdag ska min artikel till tidningen vara klar. Jag hann se en kommentar om min tidning jag skriver för kommer att komma ut i affärer och ja- Den lanseras om ca en vecka och då får jag berätta mer om det jobbet:)

Nu måste jag fortsätta här, ska göra träningsövningar här!

tjupp!

Nu är jag tillbaka

2011-05-18 @ 18:48:38



Nu är jag tillbaka! Denna blogg kommer hädanefter att följa mig i vardagslivet där jag jobbar som personlig assistent, ekonomiansvarig, jobbar på en tidning(bloggar på samma tidning) och min resa till att bli föreläsare!

Iochmed att jag redan bloggar för tidningen jag jobbar med så kommer jag antagligen inte hinna skriva här så otroligt mycket. Men jag går in någon gång under dagen och klämmer in något inlägg. Jag kommer att skriva mer med tiden.
Jag lägger inte ut den andra bloggen här med tanke på att den handlar enbart om ämnena jag väljer åt den bloggen. Här följer man mig privat genom alla jobb och till mitt drömjobb.
Nu händer det grejer mina vänner!

Jag tänkte aldrig på att stjärnan skulle bli stjarnan. Det får helt enkelt duga! Ni fattar ändå, va?;)

Välkommen till min nya blogg!

2011-05-18 @ 18:34:59