12-06-30

2012-06-30 @ 20:43:36

Det går inte att skriva från min dator så lånar Henkes. har dock alla bilder på min dator så ni får vänta tills imorgon bitti för att få mer bilder..kunde inte acceptera kommentarer heller så jag gör det nu.
Självklart kommer jag att visa er hur jag dekorerade på dopet m.m
3 veckor kvar!

12-06-29

2012-06-29 @ 22:29:40

Nu har vi precis satt oss i soffan. Vi har (Henke har) fixat med tv:n nu. Linus var här ett par timmar tidigare.
De senaste två dagarna så har Molly ätit på eftermiddagen/kvällen och sen varit klarvaken två timmar för att sen bli övertrött och skrika oavbrutet i 30 min. Då spelar det ingen roll vad vi gör.
Jag vyschar,vaggar,sjunger,klappar,pussar men det gör ont i mig när inget hjälper sen gör det ont i mig att hon inte kan somna direkt när hon är trött. Hon åt 16:50 och har inte ätit ännu så vi får se när hon är hungrig.
 
Hon somnade dock i vår säng nu så jag vet inte hur vi ska göra. Vill inte lyfta henne så hon vaknar men sover hon djupt så är det ingen fara.
Jag ska även byta design snart. Vill ju ha med pluttan i headern.
 
Gör mig en tjänst, skriv vilka ni är som läser min blogg- vill ju gärna veta vem ni är!

12-06-29

2012-06-29 @ 13:53:21

 
 
Vi köpte en LED shower munstycke. Det lär Molly tycka är roligt när hon blir äldre.
Var iväg och hämtade ett paket förut också. Lite leksaker till stumpan- jag känner nog att jag inte köper större leksaker ännu. En kompis till mig har börjat köpt leksaker som barnet kan använda när den är 1 år men det väntar jag med. Det känns inte nödvändigt.
 
Jag köpte så söta strumpor till Molly också..
Mamma/mormor köpte ju en nappflaska till Molly från Lundmyr of Sweden. Nu hittade jag en likadan mugg så var tvungen att köpa den:)
 
Jag gick förbi där vi köpte sängen och ägaren var där- (han känner sambon)
 och eftersom att jag inte kan låta bli att köpa saker så gjorde han och jag en deal. Som inte sambon får veta ;)
Men man är tvungen att ha lakan och påslakanset, eller hur?;)
Nu kommer vi att ha en hel madrass och det ska bli så skönt!
Förresten så får vi sängen inom 1 1/5 vecka sa ägaren nu. Kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12-06-29

2012-06-29 @ 12:25:00

 
 
 
 
Igår åkte jag och Henke upp till Elgiganten medans farfar gick med Molly. Vi passade på att köpa en ny tv+hemmabiosystem- blev en smart tv med 3D. Tar sin lilla tid där uppe. Man ska få rätt saker, man ska fråga en jäkla massa så att man själv begriper när man väl kommer hem. Det blev riktigt bra iallafall! Ikväll ska mannen i huset sätta upp den.
 
Sedan gick vi och valde ut en säng igår. Den var så otroligt snygg och om den var skön? Det var den skönaste säng jag legat i. Henke ville ha en jeanssäng men den var inget jämför med denna. Vi beställde hem den men vi får dock vänta fem veckor på den :(
 
Igår åt Molly 19.40 sedan låg hon klarvaken till 20.45 och då gallskrek hon. Hon blev övertrött och skrek ännu mer. Vi testade allt möjligt men till slut så gick Henke med henne och vaggade henne. Hon somnade direkt.
Hon vaknade 07.30 imorse och var superglad. Hon fick ligga på mage och leka lite tidigare. Såg även att volangen på trosorna lagt sig lite fel;)
Nu sover hon gott i vagnen igen och jag ska börja städa så vi får bort gamla tv:n sen.
Min feber är förresten borta:)
 

12-06-29

2012-06-29 @ 10:22:00

 
Fick hem ett paket igår från syskonhuset. Köpte nappflaskor,nappar och ett parasoll. Parasollet var värdelöst. Totalt värdelöst så det får vi bara ha när vi ligger på gräset och ha det som skydd. Man fick man med ett markspjut-vilket är väldigt bra!

12-06-29

2012-06-29 @ 09:22:30

 
 
Här får ni bilder på älskling och mig när vi var och badade för första gången med mormor. Vi filmade så jag tog ut bilder via filmen. Fick dock ingen bra bild på mamma/mormor.
Molly älskade att bada. Hon hade inga problem alls att bada runt en timme. Hon njöt till fullo och sen sov hon gott hela natten.
 
 

12-06-28

2012-06-28 @ 08:03:22

Förlåt att jag inte skrivit på några dagar. Jag ligger hemma med 39 graders feber och har inte haft lust att sitta vid datorn.
Molly är på bvc nu med mormor. Hon skulle ha vaccinerats idag men hon är förkyld så det får vänta lite.
Jag saknar min kärlek redan. De säger att det är bra att vara ifrån varandra en stund- Men det tycker inte jag. Jag vill inte missa en sekund av henne.
 
Idag tror jag att ett paket kommer. Jag kan inte hålla mig från att beställa saker till henne.
Nu vill jag vila innan älsklingen kommer..Godnatt
 
Tack mamma<3

12-06-24

2012-06-24 @ 22:04:14

 

Vi har slitit idag! Vi var i gamla lägenheten och röjde vinden. Jäklar i havet vad jag sprang. Bra nu när jag tränar ;)
Äta ett rått ägg är för övrigt riktigt vidrigt! Jag ska röra mig 1 1/5 timme varje dag, äta ett rått ägg innan jag gör 200-300 situps varje dag, sluta helt med socker och bröd. Knäckebröd kommer jag dock att äta!
Får se vad som händer med kroppen:)
Molly var hos Jocke och Anne så länge. Sen åkte vi hem och jag lagade fyllda kycklingfiléer som ni ser. Så underbart gott. Lyckades få till en riktigt god sås också. Henke ska vara väldigt tacksam över maten han får ;)
 
 
Molly fick bada med mig igår kväll och hon älskade verkligen att bada-mammas älskling- Efter badet var hon så mysig och ville ligga nära pappa en stund.
 
Nu ligger älsklingen och sover i vår säng. Vi kollar på fotboll..eller Henke gör ;)
 

12-06-23

2012-06-23 @ 16:25:06

 
Vi gick till Ica Maxi och ÖB idag. Fick med oss lite småsaker iallafall.
Jag ska sluta äta socker i en månad. Fram till dopet gäller det. Får se om jag klarar det. Dricker vatten hela dagarna nu och har hållt mig i två dagar- bra början;)
 
Nu ska jag även dricka två äggulor innan jag ska träna. Ska träna här hemma morgon och kväll. Sen ska jag gå en powerwalk varje dag i 1 1/5 timme.
 
Jag tog av Mollys mössa när vi gick men när vi gick hem så hade hon fått på sig den på något sätt<3

12-06-22

2012-06-22 @ 19:30:32

 
Vi ville ha en jordgubbstårta idag och jag såg att syrran skulle göra en tårta och hon skulle just använda dessa fingers så jag snodde den idén. Förlåt..eller tack;)
Snörningen är dock inte klar på tårtan,därför ser det för jäkligt ut;)
 

Maten var supergod. Tårtan var också riktigt god, jag gjorde egna olika fyllningar, sen var jag tvungen att ha den i en pajform..vad gör man inte?;)
Jag köpte även två blommor som ni ser. Måste ju skapa lite känsla;)
Nu har besöken gått hem och nu tänkte jag vila!
 
Trevlig midsommar på er!
 

12-06-22

2012-06-22 @ 19:22:47

 
Först hade jag en ledsen/sur liten dotter som inte ville ligga ner sen hade jag en trött dotter(skön sovstil hon har va?;)) och en trött sambo. Båda vilade medans jag slet i köket ;)
 
Skönt väder det har varit idag! Brukar ju alltid regna på midsommar.
Nu väntar vi in fotbollen och Molly är vaken som vanligt. Förstår inte hur hon orkar vara vaken hela dagarna.

12-06-21

2012-06-21 @ 22:24:23

 
 

Idag hade vi en mys stund hemma hos mina systrar. Mamma/Mormor passade såklart på att fylla på brännan(inte för att det behövs)

Emelie och Linda fick mysa lite med Moll och hon älskar verkligen all uppmärksamhet hon få. Pratar gör hon också. Molly har strumpbyxor i stl.50-56 och de är så otroligt stora för henne. Jag tror att hon hinner bli 6 månader innan hon kan gå över till stl.62
Nu tittar vi på fotbollen och vi fick Molly att somna precis. Hon vill vara vaken hela tiden och tjata med oss och sen blir hon övertrött;) Smart liten tjej vi har.
 
Glad midsommar förresten! Kanske inte hinner skriva imorgon.
 

12-06-21

2012-06-21 @ 10:14:47

 
Jag sitter och tittar på bloggen från när Molly föddes och kommentarerna.
Hon var så liten. Hon ser ganska normal ut på bilder men hon var så nätt. Hon hade redan gått ner till 2165 g första dagen. Man var så försiktig med henne men sen såg man hur sköterskorna tog i henne och jag blev livrädd att hon skulle gå sönder! Sen bar man henne, hade henne alltid nära och var inte alls rädd för henne. Allt försvann då hon tittade upp på en. Vårt ansvar. Vårt liv vi har skapat ihop. Ganska fantastiskt..
 
Vi kunde inte ha fått en snällare,charmigare bebis. Jag ångrar det inte för fem kronor!=)
Nu ska jag sluta tjabbla..
Nu när man har bebis så mååste man faktiskt börja planera om man ska iväg. Idag ska jag,Molly och mamma åka till mina systrar kl 12. Har jag planerat? Nej..
Jag måste duscha,sminka mig,platta håret, lägga iordning skötväskan, mata pluttan, klä på henne. 1 1/5 timme kvar..Jag fixar! Supermom!;)

12-06-20

2012-06-20 @ 15:22:22

 

Idag har vi varit på en promenad och sen åkte vi ut till mamma. Jag köpte en ny sommarhatt till henne när vi var nere på stan idag. Ni ska få se den nästa gång hon har på sig den. Jätte söt!
 
Självklart låg min älskade bebis i skuggan, först var hon iskall men vips så var det varmt även i skuggan. Hon sov en kort stund och nu är vi hemma. Jag har en trött bebis som inte vill somna.
Vi ska även gå och kolla säng snart- Det är ju beställningsvara:)
 
Jag är även sugen på att gå ut och äta ikväll. Får se hur planerna ser ut lite senare. Nu måste jag natta en övertrött bebis

12-06-19

2012-06-19 @ 22:01:23

 

Det är nytt på blogg.se- Jag gillar det inte!
 

Idag har vi varit ute på en långpromend och sen kom mamma hit och nu kollar vi på fotbollen. 
Jag bad Henke ta några foton på mig och Molly för en liten stund sen och då sa han att han skulle fota i halvlek. Jag är som jag är..får jag för mig något så måste det hända direkt så jag tog korten själv..Blev inte superbra men Molly är fin. 
Man ser verkligen att Molly har fått Henkes hårfäste;)
Min vackra dotter<3
Nu ligger hon i vagnen och försöker sova. 
 
Imorgon blir det en långpromenad igen och sen får vi se vad som händer..
Nu ska jag fortsätta se matchen. Zlatan gjorde nyss ett mål! Inte för att det spelar någon roll:(
 

12-06-16 Studenten

2012-06-18 @ 10:25:19












Linus var så förbaskat snygg på studenten! Han ser inte ut som en liten kille inte. Vart jag än tittade så såg jag studenter som såg ut att gå i 8:an..både tjejer och killar.

Molly sov ungefär genom hela dagen sen när vi kom hem var hon vaken flera timmar. Typiskt<3
Jag sitter nu och funderar på en fotograf till dopet ..Ska kika vidare på det..

12-06-18

2012-06-18 @ 09:37:21



Såhär kul har vi det nu! Det rullas för fulla muggar!
Internet funkar fortfarande inte. jäkla telia!

Men så fort det funkar så lägger jag upp bilder från helgen. till dess får ni nöja er med mina vacka mobilbilder.
När Molly lekt klart så tänkte jag fixa mig..
Ha en trevlig dag

12-06-17

2012-06-17 @ 11:15:10






Molly och jag har varit vakna ett tag och nu gick vi in och väckte pappa.
Linus ligger ute i soffan och sover;)

Ska lägga upp bilder på studenten sen men vårt internet är ur funktion just nu så får köra via telefon nu:)

12-06-15

2012-06-15 @ 16:51:38

Mötet med prästen gick jätte bra. Det kommer att bli så bra! Jag valde psalmer(de hade jag dock redan valt ut) o.s.v


Idag taggar vi för fotbollen. Hoppas att Sverige spelar bättre än sist.
Nu ska jag laga mat. Krämig fläskfile/paprika/baconpanna med ris,sallad och baguette med ost.
Ha en kanon fredag!
Imorgon ska vi på Linus student:)

12-06-15

2012-06-15 @ 08:48:35

Nu väntar vi på prästen. Skriver efter

12-06-14

2012-06-14 @ 14:51:31







Igår hade jag lite egen tid så jag var med syster några timmar.

Idag har vi en mysdag. Molly ligger i vagnen med sin tuttefilt och halvsover.
Jag har diskat och ska tvätta-vilken mysdag va?
Har bara mys när hon är vaken:)

12-06-13

2012-06-13 @ 07:12:37



Godmorgon från en trött Molly. Vi ska somna om en stund tror jag..sen blir det stan!

12-06-12

2012-06-12 @ 16:34:39















Jag tänkte att hon kunde ha detta på sig på lördag(första bilden)- body,strumpbyxor med ankstjärt och en kofta.
Jag köpte en ny tröja och byxa till Molly idag.

Jag hann även med att sortera hennes kläder. Jag la ut alla hennes kläder i stl 50 på blocket. Detta är hennes kläder i stl 56.

Nu tänkte jag börja med maten. Resten av familjen sover inne i sovrummet så jag hinner nog laga maten innan båda vaknar;)

Bra match Sverige spelade igår..inte alls..

12-06-11

2012-06-11 @ 13:31:30



Här börjar vi redan tagga inför Sverige matchen ikväll. Vi har en gladfis här hemma iallafall:)
Har även hunnit köpa Linus student present.

Vi var på föräldragruppen idag- Vi vägde Molly och hon väger nu 4200 g och är 55,5 cm lång.

12-06-10

2012-06-10 @ 22:08:07



Titta på denna film. En jäkligt bra film. Nog för att jag gillar Channing men filmen är bra!

12-06-10

2012-06-10 @ 21:58:08






Godkväll!
Molly och jag har myst hela morgonen idag. Sedan var vi med mamma och handlade lite och sen åkte vi hem så att Molly fick sova några timmar.

Jag var ute och gick i tre timmar ikväll, eller okej, efter två timmar träffade jag en kompis som jag pratade med i en timme men när jag gick hem så var jag frusen i hela kroppen.
Nu sover Molly och jag ska titta på en film tänkte jag.
Imorgon kl.9 ska vi till föräldragruppen igen och träffa alla söta bebisar och trevliga mammor! Molly var äldst men minst. De andra var två veckor yngre men vägde över 1 kg mer än Molly.

Sov så gott!

12-06-08

2012-06-08 @ 18:31:40



Molly har just hittat något väldigt intressant<3

12-06-08

2012-06-08 @ 13:07:55







Nu har vi varit nere på stan. Jag köpte en klänning och köpte lite till Molly med. Jag kan inte gå på stan utan att köpa något till Molly.

Försöker få en övertrött tjej att somna:)
Ikväll blir det mys!

12-06-07

2012-06-07 @ 13:42:10





Här får ni en liten titt på hur jag ska duka på dopet;)






Idag har det bakats bröd som ska vara på dopet. 111 stycken gjorde vi så det blev hälften var till oss :) Molly blev hungrig nästan precis när vi började rulla bröden så mamma fick rulla de själv. Tråkigt va?;)
nejdå,tack mamma!

Nu tog mamma Molly på en promenad- jag ska hoppa in i duschen.
Ha en fortsatt trevlig dag

12-06-06

2012-06-06 @ 16:48:19









Nu har vi handlat precis all dekoration till dopet! Jag är super nöjd och det kommer att bli väldigt fint tror jag ;)

Jag gjorde även en kycklingpaj idag för att se om jag kunde göra en paj. Jag ska göra tre olika pajer med stora sallader, ost, smör och bröd. Tror att det blir bra. Pajen idag blev lyckad iallafall.
Efterätten avslöjar jag inte;)

Nu väntar vi på att Molly ska äta sen ska jag,syster och Molly åka till mammas jobb en stund

Molly

2012-06-05 @ 21:57:32



Jag älskar min dotter något fruktansvärt!
Du betyder allt för mig gumman<3

12-06-05

2012-06-05 @ 19:18:20






Morbror och moster är här hos Molly och myser nu.

Förresten- jag har planerat klart allt med dopet nu. Nu ska allt inhandlas. Ska ner på stan med syster imorgon och handla det jag kan handla.
Ikväll blir det mys med min syster när lilltussan har ätit och somnat. Just nu ligger hon i mosters famn och halvsover. Väntar på att hon ska bli hungrig nu också.

Ha en trevlig kväll!

12-06-04

2012-06-04 @ 11:52:28



Godmorgon!
Jag och Molly var uppe en timme vid 8 imorse men sen la vi oss och vaknade nu-eller Molly sover fortfarande. Tröttmössan<3

Har fått en del frågor angående föreläsningarna och tänkte besvara de nu.
Jag vet inte ännu om jag kommer föreläsa på heltid. Jag skulle klara mig på att föreläsa två gånger i månaden men känns som att jag vill ha ett fast jobb.
Jag ska dock föreläsa på de skolor jag är bokad på. Oroa er inte-om 6 månader kommer jag börja föreläsa sen får vi se efter det.

Idag blir det lugnt-ska laga mat-mysa-titta på film-leka-bada-mysa lite mer

12-06-03

2012-06-03 @ 22:40:18



Viktor och Molly håller i varandras händer medan de sover. Underbara bebisar



Viktor ligger så skönt medans Molly inte njuter lika mycket.
Molly har varit vaken väldigt mycket idag igen men tidigare var hon övertrött och skrek tills hon somnade.
Man blir helt slut av den lilla stunden. Men jag klagar absolut inte. Jag kunde inte ha fått en snällare bebis.
Många säger att det är jobbigt att vara förälder men jag njuter lika mycket varje dag.
Finns inget med Molly som är jobbigt. Hon kan vilja leka konstant,skrika för magont,skrika för att hon är hungrig eller att hon är övertrött.
Ingenting är jobbigt!

Nu ska jag lägga mig i badet en stund

12-06-03

2012-06-03 @ 13:17:40



Jag älskar denna pyjamas på henne. Hon ser så gosig ut.

Molly har varit vaken hela dagen idag. Nu ligger hon i babysittern och blundar men hon sover inte ännu. Om ca 30 minuter lär hon vilja ha mat.

Idag ska vi åka och storhandla också.
Nu vill hon inte riktigt ligga i babysittern längre. Jag skriver mer ikväll om jag hinner

12-06-02

2012-06-02 @ 20:50:07



Min lilla älskling.
Idag tar vi det lugnt, jag lagar mat nu och lillan sover. Hon har varit klarvaken i stort sett hela dagen men nu somnade hon för snart 2 timmar sen.

Har gått igenom alla Mollys kläder i stl.62-68 och jag vill använda de nu!
Molly ser kanske ganska stor ut på bilderna men hon väger dock bara 4100g så hon är liten. Hon använder fortfarande stl.50 men på vissa kläder kan hon ha 56..

På tisdag ska Emma, Viktor, Jag och Molly åka och bada i badhuset! Innan det ska vi åka ner på stan så jag kan köpa badtrosor till lilltussan.

Det är ju jätte dåligt väder så blir lätt att man blir hemma hela dagen då;)

12-06-01

2012-06-01 @ 12:30:30



Molly tittar väldigt nyfiket på mormor som busar


Idag skulle jag plocka lite och då satte jag Molly framför barnprogram och vad hon tyckte om det!


Hon satt i babysittern i 20 min kanske sen ville hon mysa med mamma. Jag är inte sen med att ta upp henne:)


Titta så söt! Jag kunde inte låta bli att köpa den. Perfekt att ha på balkongen nästa år. Badar nog henne i den i sommar med även hon kanske inte kan sitta då :)


Jag har fixat läsglasögon! Jag får så ont i huvudet annars och jag ser ganska dåligt på nära håll så nu har jag fixat så att jag kan läsa längre!
Jag passar tamefan inte i glasögon men det struntar jag i.

Vad ska ni göra idag?
Molly sover och jag har plockat, diskat och nu tänkte jag äta en sallad.
Ikväll är det Let´s dance. Det ska jag inte missa!